onderhoud auto

Diensten

Meer informatie

Neem contact met ons op via telefoon, e-mail of via het contactformulier.

Verkoop, aankoop en verhuur

Een auto is voor veel mensen een belangrijke aankoop: je bent een flinke smak geld kwijt en veel mensen hebben hun auto dagelijks nodig voor werk. Maak een overwogen beslissing, zodat je er zeker van bent dat je nieuwe auto aan al jouw wensen en behoeften voldoet. Heb je een dagje een auto nodig of wil je een auto een paar dagen uitproberen voordat je hem koopt, dan kun je bij ons ook een auto huren. Daarnaast kun je jouw huidige auto inruilen en bieden wij uitgebreide service na de aankoop.

auto interieur
auto interieur
onderhoud auto

Onderhoud, herstellingen en carrosserie

Wil je een betrouwbare auto, dan is regelmatig en vakkundig onderhoud erg belangrijk. In onze garage vind je alle apparatuur die nodig is om een auto in optimale conditie te houden. Onze ervaren monteurs kijken de auto helemaal na en installeren indien nodig nieuwe onderdelen. Voor klanten hebben we vervangwagens, zodat je niet hoeft te wachten tot jouw auto klaar is en ondertussen gewoon de weg op kunt.

Depannagedienst

Niets is zo vervelend als stilstaan door autopech. Onze depannagedienst helpt jou in zo’n situatie. De medewerkers van de takeldienst rijden naar je toe, bekijken of ze de auto weer rijdend kunnen krijgen en slepen indien nodig jouw auto naar onze garage. Deze dienst is 24/24 bereikbaar en ons kundige personeel staat altijd voor je klaar.

onderhoud auto
onderhoud auto